Auteur Topic: Goulashsoep  (gelezen 2778 keer)

soezepoes

  • "Soes"-chef
  • Administrator
  • Gold Member
  • *****
  • Berichten: 26293
  • Geslacht: Vrouw
  • Don't worry, be happy !
    • Coeliakieforum
Goulashsoep
« Gepost op: juni 24, 2004, 17:39:08 »
Goulashsoep


600 gr. runderlappen
4 rode paprika's
2 uien
3 teentjes knoflook
1 blik tomatenblokjes
1 runderbouillonblokje
peper, paprikapoeder, kummelzaadjes, chilipoeder, tijm naar smaak
3 a 4 flinke aardappels
maizena  

De uien en paprika's schoonmaken en snipperen. De aardappels schillen, wassen en in stukjes snijden.
 
In een grote braadpan het vlees schroeien. Strooi er wat maizena over en roer het goed door. Dan de uien en de paprika erbij doen. De kruiden naar smaak toevoegen met de tomatenblokjes. Eventueel iets water erbij en ongeveer 2 1/2 uur laten sudderen. Voeg dan de aardappelstukjes eraan toe en laat nog een uur sudderen.
De soep is klaar als de aardappels gaar zijn.

;)
Mijn lief T. heeft al 33 jaar coeliakie.

Ik voeg zelf nooit zout toe aan het eten en vermeld het daarom ook nooit in recepten. Houd daar dus rekening mee en voeg het naar eigen smaak toe.

Kijk voor mijn recepten ook op http://kookdewereldrond.blogspot.nl