Mijn forum

Coeliakie => Coeliakie en andere ziektes => Topic gestart door: jojanneke op december 10, 2009, 13:19:29

Titel: blaasontsteking en dieetfout
Bericht door: jojanneke op december 10, 2009, 13:19:29
Hoi,
Ik heb vershillende klachten maar weet niet waar ze vandaag komen. Ik heb vooral ontzettend veel last van mijn buik en rug en bij het plassen. Nu blijkt dat ik blaasontsteking heb, ik vermoed dat het al een tijdje is maar ik nam de klachten van pijn bij het plassen en veel moeten plassen niet serieus totdat ik gisterochtend ontzettende buikpijn had die uitstraalde naar mijn rug.
Na wat navraag bleek ik eergisteren iets gegeten te hebben waar tarwe in zat  :< Dat verklaart dus een deel van de buikpijn en diaree. Maar ik heb nog nooit na een dieetfout zoveel pijn ook in mijn rug gehad. Gister verhoging, nu normale temperatuur.

Toen ik de doktersassistente zei dat ik bang was een nierbekkenontsteking te hebben was haar advies om eerst een antibioticakuur te volgen, als het daarna niet beter werd weer contact opnemen in de hoop dat we dan nog op tijd zijn. Vond ik niet heel geruststellend maarja.

Weet iemand wat dit is? Zou het kunnen dat de pijn komt door een dieetfout? Ik wordt er echt gek van en kan bijna niets meer door de pijn.
Titel: Re:blaasontsteking en dieetfout
Bericht door: Ajta op december 10, 2009, 15:26:43
Ik kan natuurlijk niet beoordelen of jij rugpijn hebt van een dieetfout of van je blaasontsteking. Maar ik weet wel, dat je van je blaasontsteking alleen afkomt door antibiotica. Je zult wel moeten, lijkt me. Ik zou in eerste instantie de arts wel vertrouwen. Beterschap!
Titel: Re:blaasontsteking en dieetfout
Bericht door: Lieske op december 10, 2009, 16:15:11
Ajta heeft gelijk,ik heb heel erg vaak blaasontsteking en het enige wat dan helpt is een antibiotica kuur.
Titel: Re:blaasontsteking en dieetfout
Bericht door: yvonnezet op december 10, 2009, 18:09:51
En een nierbekkenontsteking veroorzaakt wel rugpijn, maar een erge blaasontsteking ook, dus houd het in de gaten. Zou na de antibioticakuur weer je urine laten nakijken. Heb het ook pas gehad, ook met rugpijn, maar na de kuur was het gelukkig weer goed.
Titel: Re:blaasontsteking en dieetfout
Bericht door: jojanneke op december 10, 2009, 18:27:57
ok, bedankt voor de reacties. Ik wacht het even af dan en ga me niet teveel zorgen maken.