Nou, ik heb zo'n 18 kleine bolletjes gebakken, ze leken op die kaas-uien-stokbroodjes die je bij Bakker Bart kunt kopen, ik vond ze lekker, maar Tom helaas niet

(hij houdt ook niet van pizza). Nu heb ik ze geschonken aan 2 andere mensen met coeliakie, hebben die ook een hartige tractatie. Ze lijken me nog lekkerder als er de volgende keer wat uiensnippers bovenop zitten. De bolletjes werden mooi luchtig, ze zijn wel machtig. Dit recept heb ik gevolgd:
200 g. Schar B
175 g. geraspte kaas
2 eieren
30 ml. olijfolie
100 ml. warme melk
beetje zout en peper
11 g. bakpoeder
1. Meng alles door elkaar
2. Laat het een half uur tot een uur koud worden in de koelkast
3. Maak er kleine bolletjes van, leg ze goed uit elkaar op een bakplaat (ik had 2 bakplaten boven elkaar met bakfolie onder de bolletjes)
4. Bak alles 15 minuten op 225 graden in een heteluchtoven (250 gas)
En dan... proeven maar! :roll