Auteur Topic: Cakepuddingtaartje  (gelezen 1145 keer)

natasja74

  • Gold Member
  • *****
  • Berichten: 6044
  • Geslacht: Vrouw
  • Heerlijk zo veel info!!
Cakepuddingtaartje
« Gepost op: januari 31, 2007, 17:08:24 »
2 plakken cake
1 klein ei
125 gram vla (soya)
kersen
Suiker
Boter (om in te vetten)


Ik had Cake over maar allemaal kleien stukjes daar heb ik dit mee gemaakt lijkt op broodpudding maar dan anders.

Kruimel de cake helemaal fijn
Meng de cake met het ei en de vla tot het een egale massa is.
Kersen uit laten lekken ,
Vorm (ik had kleine taartvormpjes) in vetten en de brei er in storten, daar de kersen in drukken zodat ze in het megsel zitten.
Bestrooien met wat suiker en in de oven'zo'n 20 a 25 minuten op 180 graden.
Tot het er lekker bruinig uit gaat zien, je kunt natuurlijk varieren met b.v. appel en kaneel.

Voor hele kleine kinderen leuk als simpel taartje, evt. versieren met slagroom.
Moeder van Martijn 7 en een half  jaar is al van baby af aan intolerant voor gluten/tarwe en ook tarwederivaten. Geen Coeliakie kunnen diagnostiseren.
Waarschijnlijk a specifiecke gluten intolerantie. Onlangs alvleesklier insufficientie gediagnostiseerd daar wordt nog verder onderzoek naar gedaan