Auteur Topic: Magazine 'Gelukkig & Glutenvrij' verschenen  (gelezen 611 keer)

tine

  • Gold Member
  • Berichten: 8878
  • Geslacht: Vrouw
  • Nulglutendieet
Magazine 'Gelukkig & Glutenvrij' verschenen
« Gepost op: december 10, 2020, 23:41:03 »
Twaalf glutenvrije bloggers maakten met elkaar een heel leuk magazine, je kunt het hier vinden: https://www.gelukkigglutenvrij.nl/?fbclid=IwAR2pqgPLM2J78VZh_6r8mNgqezDvvhywZNUXLplvHd0Dyfy_nEROp7HzZMg
Mijn zoon (21) en ik eten allebei glutenvrij. Wij zijn extreem gevoelig voor sporen van gluten (via besmetting, tarwe-derivaten en hulpstoffen). Ik ben wetenschapsredacteur voor het Glutenvrij Magazine van de NCV.

soezepoes

  • "Soes"-chef
  • Administrator
  • Gold Member
  • *****
  • Berichten: 26293
  • Geslacht: Vrouw
  • Don't worry, be happy !
    • Coeliakieforum
Re: Magazine 'Gelukkig & Glutenvrij' verschenen
« Reactie #1 Gepost op: december 13, 2020, 14:26:18 »
Ik heb het gedownload, is leuk!
Mijn lief T. heeft al 33 jaar coeliakie.

Ik voeg zelf nooit zout toe aan het eten en vermeld het daarom ook nooit in recepten. Houd daar dus rekening mee en voeg het naar eigen smaak toe.

Kijk voor mijn recepten ook op http://kookdewereldrond.blogspot.nl

soezepoes

  • "Soes"-chef
  • Administrator
  • Gold Member
  • *****
  • Berichten: 26293
  • Geslacht: Vrouw
  • Don't worry, be happy !
    • Coeliakieforum
Re: Magazine 'Gelukkig & Glutenvrij' verschenen
« Reactie #2 Gepost op: december 13, 2020, 14:26:48 »
Tine, ik heb jou een pb gestuurd, heb je dat gezien?
Mijn lief T. heeft al 33 jaar coeliakie.

Ik voeg zelf nooit zout toe aan het eten en vermeld het daarom ook nooit in recepten. Houd daar dus rekening mee en voeg het naar eigen smaak toe.

Kijk voor mijn recepten ook op http://kookdewereldrond.blogspot.nl

tine

  • Gold Member
  • Berichten: 8878
  • Geslacht: Vrouw
  • Nulglutendieet
Re: Magazine 'Gelukkig & Glutenvrij' verschenen
« Reactie #3 Gepost op: december 13, 2020, 20:54:35 »
nee, maar ik zal eens kijken  :duimop:
Mijn zoon (21) en ik eten allebei glutenvrij. Wij zijn extreem gevoelig voor sporen van gluten (via besmetting, tarwe-derivaten en hulpstoffen). Ik ben wetenschapsredacteur voor het Glutenvrij Magazine van de NCV.