Auteur Topic: Vrieswinkel.nl  (gelezen 1955 keer)

Vrieswinkel.nl

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 1
Vrieswinkel.nl
« Gepost op: juni 17, 2020, 18:31:01 »
Beste forumleden,

Op Vrieswinkel.nl bundelen we de beste diepvriesproducten in één shop. Zo kunnen consumenten op één plek de beste en bijzondere diepvriesproducten bestellen en bezorgen we die in één transportbeweging direct bij de consument aan huis. Makkelijk, duurzaam en uniek. 
 
Er zijn talrijke producenten en handelsbedrijven die een klein assortiment levensmiddelen op de markt brengen. Vroeg of laat worden deze producten aangeboden aan de consumenten via een eigen webshop. Een aantrekkelijk verkoopkanaal waarbij je zonder tussenkomst van derden direct de weg naar de consument thuis kunt vinden. Dit leidt in de praktijk echter tot drie uitdagingen: het assortiment in die ene webshop is te beperkt: de consument heeft de keuze uit het enkele assortiment van die ene producent. Een bestelling slaagt dus alleen zolang de consument er veel (geld, tijd) voor over heeft om die beperkte selectie producten in huis te halen. De tweede uitdaging ligt in de uniciteit van het kanaal. Zodra er andere kanalen zijn die minder (moeite, tijd) kosten, zal de consument kiezen voor alternatieven. Een verkoopkanaal moet dus uniek zijn. De derde grote uitdaging ligt in de hoek van de businesscase. Hoe krijg je de logistieke kosten, waaronder handling, verzending, in een goede verhouding tot de productwaarde (inkoop/verkoop) en bouw je een gezonde businesscase op? In dit soort webshops drukken die externe logistieke kosten meestal zwaar op de businesscase omdat logistiek als een sluitpost wordt gezien. Dat moet anders kunnen.

In Vrieswinkel.nl maken we het mogelijk om consumenten uit een uitgebreid assortiment te laten kiezen. We brengen al die bijzondere producten, die nu vaak lastig te verkrijgen zijn, samen in één platform. Zo heb je opeens keuze, betaal je niet steeds verzendkosten bij elke indivudiele order die je plaatst, en leveren we de producten af in één doos via onze diepvrieskoeriers.

Graag komen we in contact met mensen die goede ideeen hebben om het bestsellen van allergeenvrije producten makkelijker te maken. Wat mis je in het huidige aanbod? Waar liggen kansen? Wat stoort je in het huidige landschap? En waar zou jij nou écht blij van worden als online shoppende consument?

Ik ben benieuwd of we hierover ideeen kunnen uitwisselen. Vanzelfsprekend kom ik graag met je in contact.

Hartelijke groet,

Wouter ten Have
I&L Logistiek
Vrieswinkel.nl