Auteur Topic: Suiker  (gelezen 723 keer)

ria2

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 10
Suiker
« Gepost op: september 10, 2018, 19:28:35 »
ik gebruik al een tijdje kokossuiker van Royal Green.

Ik ben er even mee gestopt omdat ik vermoed dat ik hiervan een reactie krijg.

Weten jullie een suiker die niet besmet is geraakt?

tine

  • Gold Member
  • Berichten: 8734
  • Geslacht: Vrouw
  • Nulglutendieet
Re: Suiker
« Reactie #1 Gepost op: september 11, 2018, 06:39:47 »
Mijn zoon doet deze suiker elke dag door zijn yoghurt, hij verdraagt het goed (ik heb de grote glazen potten van 900 g). Een andere veilige soort suiker ken ik niet. Je zou misschien (bio) honing kunnen proberen? 

De suiker gebruik ik ook voor krentenbollen en cakejes, en over de pannenkoeken. De smaak combineert niet met 100% fruit (zoals appelmoes of rabarber) dat is jammer. Wel lekker: gecombineerd met kersen of appels/noten in een taart.
Mijn zoon (20) en ik eten allebei glutenvrij. Wij zijn extreem gevoelig voor sporen van gluten (via besmetting, tarwe-derivaten en hulpstoffen). Ik ben wetenschapsredacteur voor het Glutenvrij Magazine van de NCV.

ria2

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 10
Re: Suiker
« Reactie #2 Gepost op: september 11, 2018, 16:32:10 »
Bedankt voor je reactie Tine!

Ik ga op zoek naar een goede bio-honing!

tine

  • Gold Member
  • Berichten: 8734
  • Geslacht: Vrouw
  • Nulglutendieet
Re: Suiker
« Reactie #3 Gepost op: september 12, 2018, 06:16:15 »
Als je iets gevonden hebt hoor ik het wel.  ;)
Mijn zoon (20) en ik eten allebei glutenvrij. Wij zijn extreem gevoelig voor sporen van gluten (via besmetting, tarwe-derivaten en hulpstoffen). Ik ben wetenschapsredacteur voor het Glutenvrij Magazine van de NCV.