Auteur Topic: Regiomiddag in Beek NCV( limburg)  (gelezen 786 keer)

denkraam

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 4
Regiomiddag in Beek NCV( limburg)
« Gepost op: oktober 20, 2017, 01:38:10 »

Glutenvrije Regiomiddag  op zaterdag 28 oktober  2017
locatie: t'Kaar, stationsstraat 126, 6191 BG Beek
organisatie: NCV regio Limburg.
tijdstip: 13.00 tot 17.00 uur
Lezing 13.15-14.00 uur Marleen Trompenaars blogger van www.smaakvolglutenvrij.nl ,vertelt over haar ervaringen met coeliakie,recepten en vakantie.
                                      zij geeft ook tips over het maken van een blog
lezing 14.30- 15.30 uur Johanna Kreutz,arts-onderzoeker kinder- maag,darm leverziekte in het UMC Maastricht, gaat nader in op actuele
                                     ontwikkelingen m.b.t. tot therapie en onderzoek van coeliakie.
lezing 16.00 - 17.00 uur Stella Dings,diŽtiste, onze specialist op het gebied van  het actuele glutenvrij dieet, gaat uitgebreid vertellen over gezond
                                    glutenvrij eten en zal  vragen over het glutenvrij dieet  beantwoorden

13.00-17.00 uur  meeting piont, waar u leveranciers en onze bakinstructrice kunt ontmoeten.en de mogelijkheid om hun producten te proeven.
                          deelnemers o.a. : Best Partner,Damhert , saluti da Italia,de glutenvrije bierenspecialist,VA foods.
                                                    Bakker Leo .(proef zijn uniek brood)
                                                    mogelijkheid voor het maken van contacten met andere leden.
                                                    Goody Bag voor thuis...
Kinderopvang : Er is een bemand kinderhoekje  aanwezig
Parkeergelegenheid ,gratis  achter 't Kaar.
Toegang Gratis  voor NCV leden en niet leden
NS station Beek-Elsloo ligt tegenover 't Kaar.
                         

tine

  • Gold Member
  • Berichten: 8691
  • Geslacht: Vrouw
  • Nulglutendieet
Re: Regiomiddag in Beek NCV( limburg)
« Reactie #1 Gepost op: oktober 27, 2017, 14:29:49 »
Even naar boven halen, de moeite waard voor wie in de buurt woont. :D
Mijn zoon (20) en ik eten allebei glutenvrij. Wij zijn extreem gevoelig voor sporen van gluten (via besmetting, tarwe-derivaten en hulpstoffen). Ik ben wetenschapsredacteur voor het Glutenvrij Magazine van de NCV.