Auteur Topic: Glutenvrije markt 26 november 2016 > met Sinterklaas-thema  (gelezen 674 keer)

ine

  • Gold Member
  • *****
  • Berichten: 1157
Glutenvrije markt 26 november 2016 > met Sinterklaas-thema
« Gepost op: oktober 29, 2016, 17:38:33 »
Glutenvrije markt op 26 november 2016 met een Sinterklaasthema


Voor de vierde keer houdt Glutenvrijemarkt.com een glutenvrije markt in Leiden. Net als vorige keren willen we er een geslaagde editie van maken, maar dit keer in sinterklaassfeer! Tussen 10 en 15 uur ben je welkom om kennis te maken en genieten van alles wat de glutenvrije wereld te bieden heeft.


Wat kun je verwachten van onze glutenvrije markt?
Ons hele glutenvrije assortiment is te koop, je kunt gebruik maken van leuke acties, maar ook kun je vele producten proeven. Er zullen verschillende glutenvrije leveranciers aanwezig zijn met hun producten en je kunt tussendoor even bijkomen met een hapje van een van de foodtrucks. Dit mag je natuurlijk niet missen!


Glutenvrije foodtrucks om even lekker te smullen
Net als andere keren zal ook 26 november Karel’s Biofriet aanwezig zijn voor lekkere glutenvrije frietjes en sauzen, maar ook snacks op broodjes. De Glutenvrije Visboer is er ook met zijn populaire glutenvrije kibbeling. Nieuw op onze markt is Fiona’s Baking Avenue met heerlijk glutenvrij gebak. Deze wagen ziet er zo vrolijk uit, dat je er gewoon blij van wordt!


Glutenvrij Sinterklaas vieren
Aangezien deze markt zo dicht voor sinterklaasavond plaatsvindt houden we de markt in een sinterklaasthema. Tussen 13 en 14 uur zal zwarte piet aanwezig zijn om glutenvrij lekkers uit te delen aan kinderen. Ook zijn er allerlei sinterklaas artikelen te koop, zoals glutenvrije pepernoten, gevulde speculaas en roomboter banketstaaf. Smullen dus!


In het kort
Wat? Glutenvrije markt
•Wie? Glutenvrijemarkt.com
•Waar? In ons magazijn op Fruitweg 20 in Leiden
•Wanneer? Zaterdag 26 november van 10 tot 15 uur
•Hoe? Met een groot assortiment, scherpe prijzen, heerlijke verse producten, sinterklaassfeer en veel inspiratie

Toegang is gratis. Parkeren kan gratis in de omgeving van de locatie. We zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Station Lammenschans is op loopafstand van ons magazijn.


https://www.glutenvrijemarkt.com/blog/Glutenvrije-markt-op-26-november-2016-jij-komt-toch-ook/