Auteur Topic: knolselderie  (gelezen 2014 keer)

tine

  • Gold Member
  • Berichten: 8713
  • Geslacht: Vrouw
  • Nulglutendieet
knolselderie
« Gepost op: oktober 24, 2015, 13:25:31 »
Dit is mijn favoriete knolselderierecept, omdat de helft van de knolselderie met aardappels een stamppot wordt, en de andere helft bak je knapperig en die gaat erover (dan mis je de kaas niet, dat vind ik een voordeel). Ik neem trouwens geen peultjes of koolrabi erbij, dat is me te veel werk, en het is niet echt nodig, zonder smaakt het ook lekker.

http://www.volkskrant.nl/koken-en-eten/ovenschotel-met-knolselderij-en-koolrabi~a3792311/
Mijn zoon (20) en ik eten allebei glutenvrij. Wij zijn extreem gevoelig voor sporen van gluten (via besmetting, tarwe-derivaten en hulpstoffen). Ik ben wetenschapsredacteur voor het Glutenvrij Magazine van de NCV.