Auteur Topic: Rabarber taart  (gelezen 1365 keer)

Xativa

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 30
Rabarber taart
« Gepost op: maart 03, 2014, 19:42:09 »
Nodig

Bodem:

200 gram amandelmeel

3 eetlepels gesmolten boter of kokosolie

(zet boter of kokosolie op een laag vuurtje en laat het smelten)

magnetron gaat het spetteren dus dat doe ikzelf liever niet.

2 eieren

klein beetje amandelextract (kun je ook weglaten)

1 theelepel Kaneel

1 theelepel Kardemom poeder

1 theelepel Vloeibare zoetstof zoals stevia of vloeibare natrena of van kruidvat

beetje citroensap

Mix dit door elkaar en doe dit in een taartvorm.

En bak het op 220 graden in 20 minuten

De korst moet hard zijn is dat het niet dan even iets langer in de oven doen.

500 gram Rabarber

schoonmaken en dit met een beetje water laten koken

Na het20 a 25 minuten te hebben gekookt, afgieten en doe dan de volgende specerijen erdoor

Kaneel,kardemom,klein zakje safraan

vloeibare zoetstof zoals stevia of natura of kruidvat

Laat het afkoelen

En giet dit over de afgekoelde bodem en zet het in de koelkast