Auteur Topic: Kaaskoekjes  (gelezen 1300 keer)

tine

  • Gold Member
  • Berichten: 8815
  • Geslacht: Vrouw
  • Nulglutendieet
Kaaskoekjes
« Gepost op: oktober 24, 2013, 22:09:40 »
150 g. Schar mix B
200 g. boter
200 g. oude geraspte kaas
3 eieren
1 tl zout
2 tl. gist
naar smaak bestrooien met peper, paprika, sesam of komijn

Bereiding:

Meng alles door elkaar tot een glad en stevig deeg en laat dit ca. 1 uur in de koelkast rusten. Rol het deeg uit en steek er koekjes uit in de vormen naar keuze. Leg de koekjes op een met bakfolie bedekte schaal en bak ze in ca. 15 minuten gaar in een op 190 graden Celsius voorverwarmde oven.

Bron: Schar receptenboekje
Mijn zoon (21) en ik eten allebei glutenvrij. Wij zijn extreem gevoelig voor sporen van gluten (via besmetting, tarwe-derivaten en hulpstoffen). Ik ben wetenschapsredacteur voor het Glutenvrij Magazine van de NCV.