Ingrediënten
voor de biscuit:
2 eieren op kamertemperatuur
100 gr suiker
50 gr rijstenmeel
50 gr ketanmeel
5 gr bakpoeder
2 bekers slagroom a 250 ml
4 zakjes klopfix ( 2 per beker )
1 pot vruchten van hak
1 pot jam
4 eetlepels suiker ( voor de slagroom )
Verwarm de oven voor op 200°C. Klop de eieren met de suiker tot schuim, voeg de gezeefde bloem en bakpoeder toe en meng voorzichtig maar zorgvuldig.
Giet het mengsel in een beboterde en bebloemde springvorm en bak 10 minuten in de oven. Laat de biscuit afkoelen in de vorm.
deze heb ik 2x gemaakt en allebij doorgesneden dus had ik 4 lagen
1 laag besmeerd met jam , 1 laag met jam en slagroom , 1 laag met slagroom em bosvruchten ( uit pot goed uitlekken ) dan de laaste erbovenop en dun besmeerd met slagroom ( heb de slaroom wel geklopt met klopfix)
2 pakjes witte fondant , 1 pakje roze fondant ( bij de Jumbo ) en ik had wat witte gekleurd met groene kleurstof .