Auteur Topic: Pizzabodem met Schar B en rijstmeel  (gelezen 11106 keer)

Ike

  • Jr. Member
  • **
  • Berichten: 173
  • Geslacht: Vrouw
Re:Pizzabodem met Schar B en rijstmeel
« Reactie #15 Gepost op: juni 09, 2014, 20:20:43 »
Vanavond via dit recept een pizza gemaakt. Super!  :duimop:
Eind 2013 eliminatie-provocatie dieet. Na 6 weken vrij van buikklachten, behalve bij een dieetfout. En zowaar, mijn energie kwam langzaam terug! Januari - mei 2014 glutenbelasting (weg energie). Eind mei 2014 diagnose glutensensitief/overgevoeligheid tarwe.

Quazie

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 1
Re:Pizzabodem met Schar B en rijstmeel
« Reactie #16 Gepost op: oktober 23, 2015, 00:24:43 »
Vanavond eerste maal sinds jaaaren met dit recept een ' prima' pizza gebakken.
Thnx Laura!
Orionne heeft denk wel gelijk; 300 graden is wel erg hoog, zelf 250 geprobeerd maar mag volgende keer toch iets minder want korst werd wel erg snel knapperig/bruin