Auteur Topic: ascorbinezuur in gehakt van AH  (gelezen 3269 keer)

Emma Sophie

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 12
ascorbinezuur in gehakt van AH
« Gepost op: januari 11, 2013, 19:32:25 »
Wie heeft ervaring met ascorbinezuur in gehakt van AH? Ik las net elders op dit forum dat het afkomstig kan zijn van tarwe en laat ik dit nou net vanavond op het menu hebben staan!  :s

Dan nog een tweede vraag? Wat eten jullie overdag? Ik ben ook tijdelijk even gestopt met brood eten, maar heb moeite met het vinden van alternatieven... Ik word zo langzamerhand wel een beetje moedeloos van al dat gezoek...  :<

Naast glutenvrij eet ik op dit moment ook lactosevrij, sojavrij en rauwe tomaten verdraag ik ook niet (netelroos) (even ter info  :D)

Groetjes,
Emma

tine

  • Gold Member
  • Berichten: 8611
  • Geslacht: Vrouw
  • Nulglutendieet
ascorbinezuur in gehakt van AH
« Reactie #1 Gepost op: januari 11, 2013, 19:48:02 »
Ik weet dat ik reageer op dextrose en glucose van tarwe, maar ik weet niet of ik reageer op ascorbinezuur/vit.C dat is maar zo'n klein beetje....
Mijn zoon (19) en ik eten allebei glutenvrij. Wij zijn extreem gevoelig voor sporen van gluten (via besmetting, tarwe-derivaten en hulpstoffen). Ik ben wetenschapsredacteur voor het Glutenvrij Magazine van de NCV.

Emma Sophie

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 12
ascorbinezuur in gehakt van AH
« Reactie #2 Gepost op: januari 11, 2013, 19:59:55 »
Dank voor je antwoord! Dat is weer een hele geruststelling. Volgens mij heb ik er ook nog nooit op gereageerd, maar wilde het toch uitsluiten  :duimop: