Hallo,
Ik heb een vraag, ik loop waarschijnlijk voor, op wat gaat komen, maar ik wil graag voorbereid zijn. Ik ben 37 jaar, mijn zoon heeft coeliakie, mijn dochter en ik waarschijnlijk ook. We hebben 3 weken glutenvrij gegeten en het daar heel goed op gedaan. As woensdag krijgen we de uitslagen. Sinds vorige week zijn we gestart met glutenbelasting via poeder. En we voelen ons weer minder goed, maar het is voor een goed doel, ik zal blij zijn als de uitslag er is, dan kunnen we weer verder. Maar wat ik merk is dat ik steeds meer dorst krijg. In die 3 weken al, maar nu nog steeds. Ik drink niet overmatig veel, maar zeker meer dan een paar maanden geleden. Zou het feit dat ik glutenvrij ben gaan eten daar mee te maken kunnen hebben? Ik weet dat als je diabetes krijgt, je veel dorst kunt hebben. Meer weet ik er niet van. Waarschijnlijk moeten ze gewoon gaan prikken, maar ik vroeg me af of jullie mij er al iets over kunnen vertellen. En mijn ervaringen met het forum zijn goed!