Auteur Topic: Leeuwenborg in Scheemda  (gelezen 1134 keer)

Loeske

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 33
  • Geslacht: Vrouw
Leeuwenborg in Scheemda
« Gepost op: november 09, 2011, 10:56:49 »
We hebben van het weekend een familiereunie gehad bij de Leeuwenborg in Scheemda (Groningen), met een koffietafel. Van tevoren gebeld dat we een kindje met coeliakie hadden. Ze wisten alles af van kruisbesmetting en hebben speciaal glutenvrij brood besteld bij de bakker. Alle vleeswaren en broodbeleg was speciaal gv uitgezocht en in kleine bakjes gedaan, waardoor er geen kruisbesmetting kon optreden. Ook was er een glutenvrij gebakje, speciaal besteld!
Voor de andere kinderen was er een kroket, dat mocht ze natuurlijk niet hebben. Maar ze hebben in een aparte frituurpan (die alleen voor frietjes wordt gebruikt) frietjes voor haar gebakken. De kinderen kregen na afloop nog een zakje chips, zelfs daar hadden ze naar gekeken.

Een helemaal top verzorgde gv koffietafel en een hele goede ervaring.  :duimop: Zeker aan te bevelen dus, wel van tevoren even bellen!
Moeder van Marise (18-07-2009) en Florine (19-03-2011). Bij Marise op 09-09-2011 coeliakie vastgesteld en bij uiteindelijk sinds januari 2014 ook. Florine heeft het gen gelukkig niet.