Gisteren heb ik tilapiafilets gemaakt met een kruidenkorstje. Het recept had ik uit een blad van Super de Boer maar ik heb het aangepast zodat het glutenvrij kan. Het recept had ik voor 5 personen gemaakt.
Neem 5 tilapiafilets of andere vis wat je lekker vindt. Spoel af en dep droog met keukenpapier. Kruid de vis met peper en een beetje zout of bv viskruiden van Silvo.
Zet de grill van de oven aan. Bak de visfilet's kort in wat boter in een koekenpan tot ze bijna gaar zijn.
Doe ze in een ingevette ovenschaal.
Doe dan ongeveer 30 gram kruidenboter in de koekenpan en laat het smelten en haal van het vuur af.
Roer 4 a 5 eetlepels (ongeveer 50 gram) all purpose rice crumbs van Orgran door de gesmolten kruidenboter tot het een mooi kruimelig prutje wordt. Smeer dit over de visfilets heen en zet het onder de grill tot het mooi bruin kleurt.
Eet smakelijk. (het is niet echt Sonja Bakker proof maar wel lekker voor een keertje!)