Mijn forum

Archief => Receptenarchief => Topic gestart door: Astrid op juni 07, 2003, 22:16:34

Titel: Zuurkoolschotel
Bericht door: Astrid op juni 07, 2003, 22:16:34
1 kilo gehakt
2 zakjes zuurkool
3 uien
2 zakjes aardappelpuree
250 gram spekreepjes
Ketjap (glutenvrije natuurlijk)  :D
sambal
knoflook
zout

Het gehakt rulbakken, flinke scheut ketjap erdoor, 2 a 3 thelepels sambal,  2 teentjes knoflook persen en wat zout toevoegen aan het gehakt.

Dit gehakt mengsel in de ovenschaal doen.

Dan de uien bakken, zuurkool bij de uien even meebakken, dit mengsel op het gehakt leggen.

Spekjes uitbakken en door de  zuurkool verdelen.

Aardappelpuree erover heen en het geheel ongeveer een half uur in de voorverwarmde oven 200 graden laten sudderen. :eet: