Mijn forum

Coeliakie => Producten glutenvrij of niet (meer) => Info voor de supergevoeligen => Topic gestart door: alexandra1980 op april 10, 2021, 13:13:20

Titel: Nieuwe formule parodontax fluoride vrij
Bericht door: alexandra1980 op april 10, 2021, 13:13:20
In de nieuwe formule van de tandpasta staat aromaís op de verpakking. Bij navraag naar de oorsprong van de aromaís kreeg ik het volgende antwoord:

Na bestudering van onze productformuleringen en gedetailleerde leveranciersdocumentatie kunnen we bevestigen dat parodontax Fluoride Free tandpasta geen gluten of ingrediŽnten bevat die zijn afgeleid van tarwe, gerst, rogge, spelt  maltodextrine, glucosestroop, dextrose, mannitol, xilitol, maltitol en sorbitol.Het product bevat natriumsaccharine als zoetstof. Maltodextrine wordt vaak gebruikt vulmiddel in basissmaakstoffen. Omdat het productieproces deels door derden wordt uitgevoerd, kunnen we de afwezigheid van minieme hoeveelheden niet garanderen.

Ik heb het zelf nog niet geprobeerd, ben met de laatste tube van de oude formule bezig. Ik begreep wel van Tine dat het bij Tom goed gaat, dus veilig voor ons supergevoeligen.