Mijn forum

Coeliakie => Glutenvrij kopen, koken/bakken en eten => Topic gestart door: schatje op maart 28, 2009, 10:58:30

Titel: betreft glutenvrij brood
Bericht door: schatje op maart 28, 2009, 10:58:30
Beste,

Mijn glutenvrij brood dat ik zelf bak in een bakmachine,
vallen de boterhammetjes snel uit elkaar
kun je me laten weten wat ik moet bijvoegen om het brood vaster te maken
 met vriendelijke groeten
chantal
Titel: Re:betreft glutenvrij brood
Bericht door: Lieske op maart 28, 2009, 11:00:34
ik gebruik hiervoor Fiberhusk  :)
Titel: Re:betreft glutenvrij brood
Bericht door: PetraJ op maart 28, 2009, 11:08:10
Ik gebruik Xantan gom.
Titel: Re:betreft glutenvrij brood
Bericht door: Ajta op maart 28, 2009, 18:07:39
ha ha, en ik gebruik beide! (maar dan gewoon in de oven). :D Glutenvrij brood is wel erg droog hoor; het valt sneller uit elkaar dan ander brood. Kun je niets vinden in de recepten op dit forum?
Titel: Re:betreft glutenvrij brood
Bericht door: Lieske op maart 28, 2009, 18:11:40
ik bak ook in de oven maar er valt bij mij nooit geen brood ( meer ) uit elkaar  :)  toen ik pas begon lag mijn gft bak bijna iedere week halfvol  :<